Ολες οι αποστολές πραγματοποιούνται μέσω της Courier Center .

Για αποστολή με Courier Center υπάρχει χρέωση μεταφορικών 4€ (με ΦΠΑ) για δέματα εως 2 κιλά (Συνήθως 4 κινήτα τηλέφωνα) .

Για δέματα που ξεπερνούν τα 2 κιλά σε βάρος ισχύει για την Courier Center  επιπλέον αύξηση των μεταφορικών κατα 2€ εντός Αττικής, 2.5€ στην υπόλοιπη Ελλάδα, ανάλογα τα κιλά και τον όγκο του δέματος

Για αποστολή  και τρόπο πληρωμής αντικαταβολή υπάρχει έξτρα χρέωση 3€  εντός Αττικής, 5€ υπόλοιπη Ελλάδα.

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται αυθημερον, εφόσον η παραγγελία έχει γίνει και επιβεβαιωθεί έως τις 15:00 για τις καθημερινές και το προϊόν ειναι χαρακτηρισμένο ως Διαθέσιμο.

Η παραγγελία θα φτάσει στον τόπο παράδοσης εντός 48 ωρών από την στιγμή που θα αποσταλεί από την εταιρεία, για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, ενώ ο χρόνος παράδοσης για τις δυσπρόσιτες περιοχές αυξάνεται σε 72 ώρες.

Εφόσον ο προορισμός του δέματος χαρακτηρίζεται απο την Courier Center ως Δυσπρόσιτος Προορισμός (ΔΠ)​ υπάρχει επιπλέον χρέωση 4€ (με ΦΠΑ).

Σημαντικό: Σε περίπτωση συναλλαγής με πιστωτική κάρτα μέσω internet, για να μπορέσει να διασφαλιστεί η ασφάλεια των συναλλαγών, υπάρχει καθυστέρηση 3-4 εργάσιμες ημέρες Σημαντικό: Σε συναλλαγή μέσω της ιστοσελίδας μας, θα πρέπει τα στοιχεία της κάρτας σας (χρεωστική – πιστωτική) να συνάδουν με τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

Αγορά / παραλαβή από το κατάστημα :

Προσοχή: όλα τα προϊόντα ανοίγονται στο κατάστημα ώστε να βεβαιωθεί η αρτιότητα του προϊόντος .